nachtegaal feest  nachtegaal feest  nachtegaal feest 

Nachtegaal Feest v.z.w. werd, onder impuls van een aantal lokale initiatiefnemers, een aantal jaren terug opgericht om de wijkfeesten weer tot leven geroepen. Het idee werd gesmaakt door de buurtbewoners. De oudste garde herinnerde zich nog de feesten, nu bijna 50 jaar geleden.

Nachtegaal Feest heeft als doel : de mensen uit onze wijk naar buiten te laten komen, de buurtbewoners de kans te geven om op een makkelijke manier kennis te maken met mekaar. Gezien de toename van vele nieuwe buurtbewoners is Nachtegaal Feest het ideale ontmoetingsmoment van het jaar.

Het programma dat opgesteld wordt moet aantrekkelijk zijn voor alle leeftijdsgroepen. Het is een feest voor de wijk en door de wijk.

Met de hulp van lokale bedrijven, zelfstandigen en tal van sympathieke sponsors, zal ook dit jaar de feesttent weer opgetrokken worden op de wei aan de Herdebeekstraat, vlakbij het kruispunt met de Lenniksebaan en café In de Linde.

Ontdek het programma en leg het weekend van 25 en 26 juni 2016 al maar vast, want net voor de grote vakantie staat Nachtegaal Feest alweer klaar voor een spetterend zomers weekend !!